Omelette with bacon and cheese

Omelet met spek en kaas

Voor 1 persoon:
– 2 eieren*
– 50 gram gerookte spekblokjes*
– 30 gram geraspte kaas
– Peper
– Boter of olie*

*Biologisch

1) Klop de eieren los in een kom
2) Voeg de bacon, peper en geraspte kaas toe
3) Roer goed
4) Doe een beetje boter of olie in de pan en zet op middelhoog vuur
5) Doe het eiermengsel in de pan
6) Dek de pan af met een (anti-spat) deksel
7) Bak 4 tot 6 minuten
8) Draai de omelet om en bak de andere kant nog 3 minuten

Eet smakelijk!

Tip: Vervang de bacon door kip

 

Omelette with bacon and cheese

For 1 person:
– 2 eggs*
– 50 grams of smoked bacon cubes*
– 30 grams of grated cheese
– Pepper 
– Oil or butter*

*Biological

1) Beat the eggs in a bowl or dish
2) Add the bacon, grated cheese and pepper
3) Stir well
4) Put a little butter or oil in the pan and put on medium heat
5) Pour the egg mixture into the pan
6) Cover the pan with a splash lid
7) Bake for 4 to 6 minutes
8) Turn the omelette over and bake for another 3 minutes

Enjoy your meal!

Tip: Use chicken instead of bacon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *