Roasted vegetables

Geroosterde groenten

Voor 2 personen:
– 1 (punt)paprika*
– ¼ bloemkool*
– ½ broccoli*
– 100 gram wortels*
– Olijfolie*
– 2 eetlepels paprikapoeder
– 2 eetlepels kerriepoeder
– 1 eetlepel Italiaanse kruiden* (basilicum*, tijm*, oregano*, bonenkruid*)
– 1 teentje knoflook*
– Zout
– Peper

*Biologisch

1) Verwarm de oven voor op 200 graden
2) Snij de groenten in gelijke stukken
3) Leg een vel bakpapier op een ovenplaat
4) Verdeel de groenten erover
5) Besprenkel met olijfolie
6) voeg de paprikapoeder, kerriepoeder, Italiaanse kruiden, peper, zout en het uitgeperste teentje knoflook toe
7) Hussel goed
8) Bak gaar in ongeveer 15 minuten

Eet smakelijk!

 

 

Roasted vegetables

For 2 people:
– 1 pointed bell pepper*
– ¼ cauliflower*
– ½ broccoli*
– 100 grams of carrots*
– Olive oil*
– 2 tablespoons of paprika powder
– 2 tablespoons of curry powder
– 1 tablespoon of Italian herbs* (basil*, thyme*, oregano*, savory*)
– 1 clove of garlic*
– Salt
– Pepper

*Biological

1) Preheat the oven to 200 degrees
2) Cut the vegetables into coarse pieces
3) Take a baking sheet and put baking paper on it
4) Spread the vegetables on the baking sheet
5) Drizzle with olive oil
6) Add the paprika, curry powder, Italian herbs, pepper, salt and the pressed garlic
7) Shovel
8) Bake in the oven for 15 minutes

Enjoy your meal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *