Omelette with Parmesan cheese

Omelet met Parmezaanse kaas

Voor 1 persoon
– 2 eieren*
– 30 gram Parmezaanse kaas
– Peper
– 1 theelepel mayonaise
– Olie* om te bakken
– 5 cherry tomaten*
– 1 handje ruccola*

*Biologisch

1) Klop de eieren los in een kom en voeg de Parmezaanse kaas en peper toe
2) Verhit wat olie in een pan en bak het eiermengsel op middelhoog vuur
3) Keer na 3 minuten om en bak nogmaals 3 minuten
4) Snij de tomaten doormidden
5) Haal de omelet uit de pan
6) Doe de mayonaise, ruccola en tomaten op de omelet

Eet smakelijk!

Tip: Ook lekker met gebakken bacon of kip

 

Omelette with Parmesan cheese

For 1 person:
– 2 eggs*
– 30 grams of Parmesan cheese
– Pepper
– 1 teaspoon mayonnaise
– Oil* for baking
– 5 cherry tomatoes*
– 1 hand of ruccola*

*Biological

1) Beat the eggs in a bowl and add the Parmesan cheese and pepper
2) Heat some oil in a pan and fry the egg mixture over medium heat
3) Turn over 3 minutes and bake for another 3 minutes
4) Cut the tomatoes in half
5) Remove the omelet from the pan
6) Put mayonnaise, lettuce and tomatoes on it

Enjoy your meal!

Tip: Also tasty with some fried bacon or chicken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *