Salad with brown beech mushroom

Salade met bruine beukenzwam

Voor 2 personen:
– 8 cherrytomaten*
– Bruine beukenzwam*
– 100 gram halloumi (grillkaas)
– Peper
– Zout
– 1 avocado*
– 1/3 komkommer*
– 100 gram gemengde sla*
– 1/2 sjalot*
– Olijfolie*

*Biologisch

1) Snij de onderkant van de bruine beukenzwam af en scheur de paddenstoelen los van elkaar
2) Bak ze in een pan tot ze mooi bruin van kleur zijn en laat afkoelen
3) Doe de sla in een kom
4) Snij de sjalot fijn, de tomaatjes doormidden, de komkommer en avocado in blokjes en voeg toe aan de sla
5) Snij de halloumi in blokjes en grill in een grillpan of op de barbecue en bestrooi met peper en zout
6) Voeg de halloumi en de bruine beukenzwam toe aan de salade en besprenkel met olijfolie

Eet smakelijk!

 

Salad with brown beech mushroom

For 2 people:
– 8 cherry tomatoes*
– Brown beech mushroom* 
– 100 grams of halloumi (grill cheese)
– Pepper
– Salt
– 1 avocado*
– 1/3 cucumber* 
– 100 grams of mixed lettuce* 
– 1/2 shallot*
– Olive oil*

*Biological

1) Cut off the underside of the brown beech mushroom and tear off the mushrooms
2) Fry them in a pan until they are nicely brown in color and let cool
3) Put the lettuce in a bowl
4) Finely chop the shallot, cut the tomatoes in half, the cucumber and avocado into cubes and add to the lettuce
5) Cut the halloumi into cubes and grill in a grill pan or on the barbecue and sprinkle with salt and pepper
6) Add the halloumi and the brown beech mushroom to the salad and drizzle with olive oil

Enjoy your meal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *