Omelette with ruccola and feta cheese

Omelet met rucola en feta 

Voor 1 persoon:

– 2 eieren*
– 20 gram feta*
– 4 cherry tomaatjes*
– Peper
– Zout
– 6 zwarte olijven*
– Handje rucola*
– 1 eetlepel pesto*

*Biologisch

1) Klop de eieren met peper en zout los in een kom
2) Zet een pan met een beetje olie of boter op middelhoog vuur
3) Doe het eiermengsel in de pan en bak 5 minuten
4) Keer de omelet om en bak 2 minuten
4) Snij de cherry tomaatjes en zwarte olijven doormidden
5) Haal de omelet uit de pan en smeer er pesto op
6) Leg wat rucola, cherry tomaatjes en zwarte olijven op de omelet
7) Verkruimel de feta bovenop de omelet en bestrooi met wat peper en zout

Eet smakelijk!

Tip1: Gebruik zelfgemaakte pesto
Tip2: Voor andere omelet recepten klik hier

 

Omelet with ruccola and feta

For 1 person:

– 2 eggs*
– 20 grams of feta*
– 4 cherry tomatoes*
– Pepper
– Salt
– 6 black olives*
– Hand of ruccola*
– 1 tablespoon of pesto*

*Biological

1) Beat the eggs with pepper and salt in a bowl
2) Put a pan with a little oil or butter over medium heat
3) Put the egg mixture in the pan and bake for 5 minutes
4) Turn the omelette over and bake for another 2 minutes
4) Cut the cherry tomatoes and black olives in half
5) Remove the omelet from the pan and spread pesto on it
6) Put some ruccola, cherry tomatoes and black olives on the omelette
7) Crumble the feta on top of the omelette and sprinkle with salt and pepper

Enjoy your meal!

Tip1: Use home made pesto
Tip2: For other omelet recipes click here

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *