Marinated pork tenderloin

Gemarineerde varkenshaas

Voor 2 personen:

– 250 gram varkenshaas*
– 5 eetlepels rode tabasco
– 1 eetlepel cayennepeper
– Zout
– Peper
– 2 teentjes knoflook*
– 5 eetlepels ketjap manis
– 2 eetlepels olijfolie*

*Biologisch

1) Snijd de knoflook fijn en doe in een kom met de tabasco, cayennepeper, zout, peper, ketjap manis en olijfolie
2) Roer goed door
3) Snijd de varkenshaas in stukken van ongeveer 3 centimeter en voeg toe aan de marinade (roer goed door)
4) Zet een (grill)pan op hoog vuur en doe daar een klein beetje olie in
5) Grill of bak de varkenshaas in ongeveer 4 minuten gaar (regelmatig keren)

Eet smakelijk!

Tip1: Lekker met bloemkool rijst of aardappels uit de oven
Tip 2: Lekker met geroosterde groenten

 

Marinated pork tenderloin

For 2 people:

– 250 grams of pork tenderloin*
– 5 tablespoons red tabasco
– 1 tablespoon cayenne pepper
– Salt
– Pepper
– 2 cloves of garlic*
– 5 tablespoons sweet soy sauce
– 2 tablespoons of olive oil*

*Biological

1) Finely chop the garlic and put in a bowl with the tabasco, cayenne pepper, salt, pepper, sweet soy sauce and olive oil
2) Stir well
3) Cut the pork tenderloin into pieces of about 3 centimeters and add to the marinade (stir well)
4) Put a (grill) pan on high heat and add a little oil
5) Grill or fry the pork tenderloin in about 4 minutes (regular turning)

Enjoy your meal! 

Tip1: Delicious with cauliflower rice or potatoes out of the oven
Tip 2: Tasty with roasted vegetables

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *