Chicken with coconut curry sauce

Kip met kokos-kerriesaus 

Voor 2 personen:
– 200 gram kippendijfilet*
– 100 gram champignons*
– 1/2 sjalot*
– 1 gele peper*
– 2 eetlepels olijfolie*
– 200 mililiter kokosmelk*
– 50 gram kokospasta*
– 3 eetlepels kerriepoeder*
– Zout
– Peper

*Biologisch

1) Snij de sjalot fijn, de chamignons in plakjes en bak deze 2 minuten in een pan met de olie op middelhoog vuur
2) Snij de kip in stukken van ongeveer 2 centimeter en voeg toe bij de sjalot en champignons
3) Bak in 5 minuten gaar
4) Voeg de kokosmelk, kokospasta en kerriepoeder toe
5) Roer goed door
6) Snij de peper fijn en voeg toe aan het mengsel
7) Breng op smaak met zout en peper

Eet smakelijk! 

Tip1: Lekker met bloemkoolrijst
Tip2: Lekker met geroosterde cashewnoten

 

Chicken with coconut curry sauce

For 2 people:
– 200 grams of chicken tenderloin*
– 100 grams of mushrooms*
– 1/2 shallot*
– 1 yellow pepper*
– 2 tablespoons of olive oil*
– 200 milliliters of coconut milk*
– 50 grams of coconut paste*
– 3 tablespoons curry powder*
– Salt
– Pepper

*Biological

1) Finely chop the shallot, cut the chamignons into slices and bake for 2 minutes in a pan with the oil on medium heat
2) Cut the chicken into pieces of about 2 centimeters and add to the shallot and mushrooms
3) Cook in 5 minutes until done
4) Add the coconut milk, coconut paste and curry powder
5) Stir well
6) Finely chop the pepper and add to the mixture
7) Season with salt and pepper

Enjoy your meal!

Tip1: Delicious with cauliflower rice
Tip2: Delicious with roasted cashew nuts

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *