Coleslaw

Koolsla

Voor 2 personen:
– 200 gram spitskool*
– 75 gram wortels*
– 2 eetlepels grove mosterd
– 3 eetlepels honing*
– 2 eetlepels appelazijn
– 3 eetlepels zure room
– 1 bosui*

*Biologisch

1) Snij de spitskool zo fijn mogelijk
2) Rasp de wortels
3) Snij de bosui in dunne ringetjes
4) Doe alles in een kom
5) Meng de honing, mosterd, appelazijn en zure room met elkaar en schenk over de koolsla
6) Meng alles goed door elkaar heen
7) Zet voor minimaal 1 uur in de koelkast
8) Roer nogmaals goed door en serveer

Tip 1 : Lekker met een geraspte appel en wat rozijnen erdoor
Tip 2: Lekker met aardappels uit de oven

 

Coleslaw

For 2 people:
– 200 grams of cabbage*
– 75 grams of carrots*
– 2 tablespoons of coarse mustard
– 3 tablespoons of honey*
– 2 tablespoons of apple vinegar
– 3 tablespoons sour cream
– 1 forest onion*

*Biological

1) Cut the pointed cabbage as finely as possible
2) Grate the roots
3) Cut the spring onion into thin rings
4) Put everything in a bowl
5) Mix the honey, mustard, apple vinegar and sour cream and pour over the coleslaw
6) Mix everything well together
7) Put in the fridge for at least 1 hour
8) Stir well again and serve

Tip 1: Delicious with a grated apple and some raisins through it
Tip 2: Delicious with potatoes out of the oven

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *