Lamb chops

Lamskoteletten

Voor 2 personen:

Lamskoteletten:
– 6 lamskoteletten*
– Olijfolie*
– Peper
– Zout

Lamskotelettensaus:
– 1 sjalot*
– Handje koriander*
– 1 eetlepel balsamicoazijn
– 2 eetlepels olijfolie*
– 1 teentje knoflook*
– 1/2 limoen*
– Peper
– Zout

*Biologisch

Lamskotelettensaus:
1) Snijd de sjalot, koriander en knoflook fijn en doe in een kom
2) Pers de knoflook uit en voeg toe samen met de olijfolie en balsamicoazijn
3) Rasp de schil van de limoen en voeg het sap van 1/2 limoen toe
4) Roer goed en breng op smaak met peper en zout

Lamskoteletten:
1) Doe wat olie in een pan en schroei het vlees aan beide kanten dicht op hoog vuur
2) Zet het vuur iets zachter en bak de koteletten nog 3 minuten per kant
3) Serveer met de saus bovenop

Eet smakelijk!

 

Lamb chops

For 2 people:

Lamb chops:
– 6 lamb chops*
– Olive oil*
– Pepper
– Salt

Lamb chops sauce:
– 1 shallot*
– Hand coriander*
– 1 tablespoon of balsamic vinegar
– 2 tablespoons of olive oil*
– 1 clove of garlic*
– 1/2 lime*
– Pepper
– Salt

*Biological

Lamb chops sauce:
1) Finely chop the shallot, coriander and garlic and put in a bowl
2) Squeeze the garlic and add with the olive oil and balsamic vinegar
3) Grate the peel of the lime and add the juice of 1/2 lime
4) Stir well and season with salt and pepper

Lamb chops:
1) Put some oil in a pan and sear the meat on high heat on both sides
2) Lightly soften the heat and fry the chops for another 3 minutes per side
3) Serve with the sauce

Enjoy your meal!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *