beef roulade

Runderrollade

Voor 6 personen:

– 1200 gram runderrollade*
– 200 gram boter
– 1 teentje knoflook*
– Tijm*
– Rozemarijn*
– Oregano*
– Zout
– Peper
– 2 eetlepels olijfolie*

*Biologisch

1) Haal de rollade ongeveer anderhalf uur voor het bereiden uit de koelkast, zodat deze op kamertemperatuur kan komen
2) Verwarm de oven op 180 graden
3) Verwarm een braadpan en smelt de boter hierin
4) Schroei de rollade dicht aan alle kanten
5) Hak de kruiden en knoflook fijn en meng met de olijfolie
6) Doe de rollade samen met het braadvet in een ovenschaal
7) Smeer de rollade in met het kruidenmengsel
8) Bestrooi met peper en zout
9) Zet in het midden van de oven voor 45 minuten en besprenkel elke 15 minuten met het braadvet
10) Haal de rollade uit de oven en wikkel deze in aluminiumfolie
11) Laat 15 minuten rusten
12) Snij de rollade in plakken
13) Roer het braadvet goed door en giet over de plakken heen

Eet smakelijk!

 

Beef roulade

For 6 people:

– 1200 grams of beef roulade*
– 200 grams of butter
– 1 clove of garlic*
– Thyme*
– Rosemary*
– Oregano*
– Salt
– Pepper
– 2 tablespoons of olive oil*

*Biological

1) Remove the roulade from the refrigerator about one and a half hour before cooking so that it can reach room temperature
2) Heat the oven to 180 degrees
3) Heat a frying pan and melt the butter in it
4) Sear the roulade close on all sides
5) Finely chop the herbs and garlic and mix with the olive oil
6) Put the roulade with the cooking fat in an oven dish
7) Lubricate the roulade with the spice mixture
8) Sprinkle with salt and pepper
9) Place in the middle of the oven for 45 minutes and drizzle with the cooking fat every 15 minutes
10) Remove the roulade from the oven and wrap it in aluminum foil
11) Rest for 15 minutes
12) Cut the roulade into slices
13) Stir the roasting fat thoroughly and pour over the slices

Enjoy your meal!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *