Mushroom soup

Paddenstoelensoep

Voor 2 personen:
– 250 gram gemengde paddenstoelen*
– 1/2 ui*
– 1 teentje knoflook*
– 2 eetlepels olie
– 1 takje tijm*
– 150 milliliter droge witte wijn*
– 250 milliliter paddenstoelenbouillon
– 100 milliliter kookroom

*Biologisch

1)Snipper de ui en snij de paddenstoelen grof
2) Doe de olie in een pan en bak de ui 2 minuten
3) Voeg de paddenstoelen toe en bak 3 minuten
4) Snij de knoflook fijn en bak deze 1 minuutje mee
5) Voeg vervolgens de wijn toe en laat 2 minuten meekoken
6) Snij de tijm fijn en voeg deze toe samen met de bouillon
7) Laat dit 10 minuten heet worden, maar zorg dat het niet kookt
8) Voeg de kookroom toe en roer goed door

Eet smakelijk!

Mushroom soup

For 2 people:
– 250 grams mixed mushrooms *
– 1/2 onion *
– 1 garlic clove *
2 tablespoons oil
– 1 sprig of thyme *
– 150 milliliters of dry white wine *
– 250 milliliters mushroom broth
– 100 milliliters of cream

*Biological

1) Chop the onion and cut the mushrooms coarse.
2) Put the oil in a pan and fry the onion for 2 minutes.
3) Add the mushrooms and cook for 3 minutes.
4) Cut the garlic fine and fry for 1 minute
5) Then add the wine and cook for 2 minutes
6) Cut the thyme finely and add it together with the stock
7) Let it hot for 10 minutes but do not cook it
8) Add the cream and stir well

Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *